首页注册个人资料论坛选项悄悄话搜索在线会员日历帮助退出 收藏 | 设为首页

ASWECAN ASWECAN > Wicretrend > 文字 > 帮帮忙啊 帮帮忙 告诉我着首诗的作者是谁 拜托各位了!~!~
  上一主题   下一主题
作者
主题 发布新主题    回复主题

赏味期限
会员
帮帮忙啊 帮帮忙 告诉我着首诗的作者是谁 拜托各位了!~!~

song

When i am dead, my dearest,
 Sing no sad songs for me;
Plant thou no roses at my head,
 Nor shady cypress tree;
Be the green grass above me
 With showers and dewdrops wey;
And if thou wilt, remember,
 And if thou wilt, forget.

I shall not see the shadows,
 I shall not feel the rain;
I shall not hear the nightingale
 Sing on, as if in pain;
And dreaming through the twilight
 That doth not rise or set,
Haply I may remember,
 And haply may forget.

2001-08-30 06:38 PM 发表 | 举报这个帖子 | 查看赏味期限 的IP地址 | 编辑/删除 | 引用/回复

清风子
资深会员
帮帮忙啊 帮帮忙 告诉我着首诗的作者是谁 拜托各位了!~!~

Text by Christina Rossetti (1830-1894)

2001-08-30 06:56 PM 发表 | 举报这个帖子 | | 编辑/删除 | 引用/回复

清风子
资深会员

错了,她全名是Chistina Georgina Rossetti

参照网页
http://www.wwwebcat.nl/poetry/rossetti.htm

2001-08-30 06:58 PM 发表 | 举报这个帖子 | | 编辑/删除 | 引用/回复

赏味期限
会员

太谢谢风子了 谢谢
!!!!!!!!~~~~~~~~~

2001-08-30 07:33 PM 发表 | 举报这个帖子 | | 编辑/删除 | 引用/回复

A.T.
资深会员

一个乏味的诗人,有着过于虔诚的宗教信仰。不知道评论家为什么喜欢她。

2001-09-01 09:58 PM 发表 | 举报这个帖子 | | 编辑/删除 | 引用/回复

所有时间均为 北京时间 现在时间 12:39 AM 发布新主题    回复主题
  上一主题   下一主题
显示可打印版本 | 将本页发送给朋友

论坛跳转:

论坛状态:
你不可以发布新主题
你不可以回复主题
你不可以上传附件
你不可以编辑帖子
HTML代码禁止
vB代码允许
表情符号允许
[IMG]代码禁止

1999-2022 ASWECAN · 请尊重知识产权 本站所有内容不允许转载